Colt belooft 1Gb Always-snelheden


Nieuw initiatief komt tegemoet aan de groeiende vraag naar snelle verbindingen met hoge bandbreedte

Colt belooft klanten in 20 grote Europese steden ‘1Gb Always’-snelheden te bieden om te voorzien in hun groeiende behoefte aan snelle verbindingen met hoge bandbreedte.

Colt lanceert het ‘1Gb Always’-initiatief om bedrijven te helpen innoveren in het nieuwe digitale tijdperk en ondersteuning te bieden nieuwe ICT-ontwikkelingen die om razendsnelle connectiviteit vragen. 71% van alle Europese CIO’s noemt de snelheid en prestaties van de netwerkinfrastructuur als een van de belangrijkste technologische vraagstukken die van invloed zijn op hun besluitvorming rond veranderingen op ICT-gebied.

Carl Grivner, de CEO van Colt: “Het tempo waarmee ICT-besluitvormers voor verandering en innovatie moeten zorgen ligt hoger dan ooit tevoren. Bedrijven hebben echter te maken met de nodige bottlenecks, zoals de gebrekkige beschikbaarheid van snelle verbindingen met een hoge bandbreedte. Dit is niet alleen een probleem voor bedrijven die actief zijn in de digitale en internetsector. EEF, de Britse brancheorganisatie van fabrikanten, merkt terecht op dat wij aan de vooravond staan van een vierde industriële revolutie nu snelle internetverbindingen een essentiële bijdrage leveren aan de toekomst van de productie-industrie. Bedrijven in alle sectoren beginnen zich te realiseren dat ze een nieuwe aanpak moeten hanteren om te kunnen slagen in de digitale wereld van morgen.”

Het nieuwe initiatief biedt bestaande en toekomstige klanten een overdrachtscircuit van 1Gb. Daarmee kunnen ze de bandbreedte naar behoefte opvoeren, zonder upgradekosten en ongeacht de snelheid waarmee zij van start gaan.

Het initiatief wordt per direct uitgerold in 20 grote Europese steden, waaronder Amsterdam, Londen, Parijs en Frankrijk. Bedrijven in andere regio’s kunnen nog altijd profiteren van breedbandverbindingen met een minimale snelheid van 600 Mbps.

Carl Grivner: “Of uw bedrijf nu cloud-diensten, unified communications, een BYOD-beleid of een nieuwe app introduceert, uw succes staat of valt met gigabit-snelheden. We bieden organisaties nu de mogelijkheid om via het netwerk van Colt nieuwe snelheidsniveaus naar bedrijfspanden te brengen. In de toekomst kunnen zij de bandbreedte van hun netwerk naar behoefte opschalen.

“Het zakelijke IP-verkeer zal jaarlijks met 20% groeien. De meeste CIO’s weten niet met welke zakelijke behoeften zij morgen zullen worden geconfronteerd, of hoe snel zij kunnen inspringen op onverwachte nieuwe eisen. We zijn daarom zeer verheugd met de “1Gb Always”-belofte van Colt, die een einde maakt aan connectiviteitsproblemen die innovatie in de weg zitten”.

Meer informatie over 1Gb Always is te vinden op https://www.colt.net/1gb-always.

##

  • 1Gb Always is beschikbaar in Amsterdam, Londen, Frankfurt, Düsseldorf, München, Berlijn, Hamburg, Parijs, Brussel, Barcelona, Madrid, Zürich, Stuttgart, Hannover, Keulen, Lyon, Dublin, Kopenhagen, Stockholm en Oslo.
  • Opmerking over de onderzoeksmethodiek: 301 Europese senior ICT-besluitvormers vulden in augustus 2015 een vragenlijst in. De groep bestond in gelijke mate uit Britse, Franse en Duitse respondenten die actief waren bij bedrijven met een omzet tussen de 10 miljoen en 5 miljard euro. De omzet van de meerderheid van deze organisaties lag tussen de 100 miljoen en 500 miljoen euro. De enquête werd uitgevoerd door Loudhouse, een onafhankelijk onderzoeksbureau in Londen.

Over Colt

Colt levert on-demand netwerk- en communicatiediensten aan informatie-intensieve bedrijven in Europa, Azië en Noord-Amerika. Het bedrijf is opgericht in 1992 en heeft inmiddels 5000 werknemers in verschillende kantoren in 21 landen.

Klanten omvatten onder andere 18 van de top 25 banken en financiële instellingen en 19 van de top 25 bedrijven in de wereldwijde media- en telecommunicatiebranche (Forbes 2000-lijst uit 2014). Ook werkt Colt met meer dan 50 internet exchanges en 13 Europese centrale banken.

Colt levert betrouwbare bedrijfswaardige diensten aan bedrijven, ondersteund door de juiste technologie, diensten en commercials. Wanneer het ertoe doet, kiezen klanten voor Colt.

Live chat with sales

For all your purchase enquiries.
Monday - Friday 9am-5pm

Chat with us

Contact our business sales team